avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Facturare lunară obligatorie în constructii?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Facturare lunară obligatorie în constructii?

Bună ziua. Doresc să știu dacă pentru obținerea facilităților pe salarii în domeniul construcțiilor este OBLIGATORIE, facturarea în fiecare lună. Din cuprinsul articolului rezulta că pot fi luni cu încasări zero, luna acordării concediilor de odihnă de exemplu, sau pot fi lucrări care se finalizează după 2 luni și facturarea se face la finalul lucrării. Contabila firmei mele a sunat la ANAF și i s a spus că pentru a beneficia de facilitățile pe salarii în constructii este obligatoriu să fie emise facturi în fiecare lună, luna în care nu se emite plătindu se contribuții nereduse. Din punctul dumneavoastră de vedere sau din punctul de vedere al legii trebuie sau nu facturat în fiecare lună? Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic construcții gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Lucrez la o firma de constructii, cu salariu minim brut de 3000 lei. In luna aprilie, toata firma a fost in somaj tehnic iar astazi ni s-au virat ... (vezi toată discuția)
Tratament cheltuieli tincuta30 tincuta30 Care este tratamentul corect al cheltuielilor, din punctul de vedere al determinarii impozitului pe profit si al respectarii principiului independentei ... (vezi toată discuția)
Documente contabile pfa DMM12 DMM12 Buna ziua, Am deschis de curand un PFA care furnizeaza servicii de consultanta in domeniul IT Nu e platitor de TVA in Romania, dar este inregistrat in ... (vezi toată discuția)