avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, poate ma ajutați sa înțeleg ce inseamna ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, poate ma ajutați sa înțeleg ce inseamna teren pt ...

Bună ziua poate ma ajutați sa înțeleg ce inseamna teren pt agrement gradina sau livada daca pot amplasa pe teren un container sau altceva merita sau nu acest teren sa îl achiziționez mentionez căci în spatele terenului traversează fire de înaltă tensiune .Vă mulțumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: andavb , utilizator 13:57, 23 Aprilie 2023
pentru orice container va trebuie autorizatie de constructie. daca terenul este extravilan, destinatia containerului trebuie sa fie exclusiv agricola

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)
Asezarea container de tip magazie de unelte agricole pe teren ... szabo52 szabo52 Asezarea container de tip magazie de unelte agricole pe teren FANEATA extravilan? Am un teren de tip faneata extravilan. Pot aseza pe butuci (cuburi de beton) ... (vezi toată discuția)
Stalp electric in mijlocul curtii AnaMaria2411 AnaMaria2411 Buna seara! Curand voi primi un teren de la parinti care are un stalp de intalta tensiune fix in mijloc plus fire de inalta tensiune deasupra . As dori ... (vezi toată discuția)