avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Cineva din familie are judecata si as vrea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Cineva din familie are judecata si as vrea sa stiu ...

Buna ziua. Cineva din familie are judecata si as vrea sa stiu in ce stagiu este. Pe siteul Judecatoria sectorului meu scrie 2-Cameră preliminară şi Fond. As vrea sa stiu daca inseamna ca incepe sentinetele si executarea.
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 10:30, 24 Aprilie 2023
Inca nu s-a dispus inceperea judecatii. Cauza se afla in procedura specifica verificarii rechizitoriului si a dosarului de cercetare penala, la judecatorul de camera preliminara. In acest stadiu se pot invoca motive de nulitate , lipsa apararii sau incalcari de procedura ptr restituirea dosarului la procuror. In situatia in care instanta dispune inceperea judecatii, se va stabili ulterior termen in dosar diferit unde se va judeca speta. Contactati avocatul desemnat din oficiu daca nu aveti sau angajati unul ptr ca sa va indrume.
Ultima modificare: Luni, 24 Aprilie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera preliminara si rechizitoriul in ncpp - notiuni, informatii relunelu relunelu Buna ziua.As dori sa stiu cum pot afla date din rechizitoriu,si deasemenea ce presupune \'\'camera preliminara\'\'.Va multumesc. (vezi toată discuția)
Accident ucidere din culpa al3xn01 al3xn01 Buna ziua si Hristos a inviat !!! Sunt cercetat intr-un dosar cu ucidere din culpa in care sunt inculpat pe data de 28 februarie a fost trimis la camera ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara poate trimite un dosar in judecata daca parchetul a considerat ca nu e cazul? desirelia75 desirelia75 daca solutiile date de parchet in urma unor cercetari penale nu sunt cu trimitere in judecata, camera preliminara are posibilitatea sa spuna ba da, e cu ... (vezi toată discuția)