avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Set de întrebări interogatoriul paratului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Set de întrebări interogatoriul paratului

Buna ziua, sunt parata dintr-un proces de succesiune. Peste câteva zile este un nou termen si reclamantul a depus la dosar setul de întrebări pt interogatoriul pârâtului. Cum sunt din alta localitate as vrea sa stiu daca ma duc cu o zi înainte de proces pot avea acces la setul de întrebări sau le pot citi in ziua respectiva ?
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 23 Aprilie 2023
Josephine2016, utilizator
Cel mai recent răspuns: Josephine2016 , utilizator 18:51, 30 Aprilie 2023
Reclamantul a gresit ,daca avea av sau venea personal.la proces trebuia sa depună întrebările când se striga cauza pt a avea un avantaj și pt a va lua teoretic prin surprindere cu întrebări,.mestesugite".Dvs mergeți în ziua procesului și solicitati studierea dosarului înainte de începerea ședinței...
Va mulțumesc, chiar așa voi face !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua În data de 8 martie am termen proces litigiu de munca ... nicoleta_elena nicoleta_elena bună ziua În data de 8 martie am termen proces litigiu de munca pătată a cerut interogatoriul meu nstanța a aprobat intrebarea mea este: Intrebarile ... (vezi toată discuția)
Procedura depunerii interogatoriului. interogatoriul care trebuie ... catinf catinf Procedura depunerii interogatoriului. Interogatoriul care trebuie administrat se inmaneaza de catre partea interesata, la solicitarea judecatorului, la ... (vezi toată discuția)
Contestare interogatoriu mihai1667 mihai1667 Sunt implicat intr-un proces civil in calitate de parat. Instanta a aprobat proba cu interogatoriu ptr partea reclamanta. S-a depus acest interogatoriu ... (vezi toată discuția)