avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interogatoriu corect s-au blat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interogatoriu corect s-au blat?

Buna seara. Am un proces pe rol in calitate de reclamant, pentru granituire si servitute. La ultimul termen au fost interogati doar reclamantii( eu si 2 frati) si 2 din cei 3 parati.Interogatoriul a fost facut de doamna presedinte iar intrebarile au fost scrise de catre av. celui care nu a fost interogat. Este normal? Cu 3 termene in urma avocata mea prin intermediul doamnei presedinte a interogat doar un parat pentru ca unul nu era iar celalalt nu a fost interogat. Este normal? Cel care nu a fost interogat niciodata a fost de fiecare data aceeasi persoana. Nu era normal sa fie interogati atat paratii cat si reclamantii? Astazi am fost la arhiva sa studiez dosarul si am constatat ca lipseste de la dosar interogatoriul facut de avocata mea. Poate face avocata mea interogatoriul celorlalti parati si alta data, s-au miroase a blat?
Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:19, 21 Aprilie 2011
Intyerogatoriul se poate lua partilor din proces pe toata durata acestuia.Daca se doreste ca o parte sa se prezinte la interogatoriu, presedintele instantei il poate cita cu aceasta mantiune.Deci poate lua interogatoriu celui care nu a fost interogat niciodata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O partea (paratul) poate interoga reclamantul / martorii intr-un proces civil, in cazul in care nu are avocat? Mihaela_12 Mihaela_12 Intr-un proces civil, partea care nu are avocat (parat) poate solicita in Fond, interogarea reclamantului sau martorilor? Daca da, care este procedura pentru ... (vezi toată discuția)
Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)
Interogatoriul paratului olariudaniel olariudaniel buna ziua, sunt intr-un proces civil in calitate de reclamant iar in cererea de chemare in judecata am cerut si proba cu interogatoriu pentru parat dar fara a ... (vezi toată discuția)