avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am o intrebare mai morbida, dar face parte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am o intrebare mai morbida, dar face parte din viata. ...

Buna ziua. Am o intrebare mai morbida, dar face parte din viata.
Dupa ce nu voi mai fi, as dori sa donez organele. Sunt sanatoasa, dar nu se stie niciodata si consider ca este bine sa iti faci ordine in viata. Am 2 baieti, care nu tin legatura. Cel mic este aproape de mine, cel mare a ales sa uite de mine. Este alta problema. Cel mic stie de aceasta dorinta a mea si este de acord. Am inteles din ceea ce am citit ca este nevoie de acordul apartinatorilor pentru a se face donare de organe.
Intrebarea mea este daca cel mare nu este de acord...ce se intampla? Ar fi bine sa merg la un notar sa fac un act in acest sens?
Multumesc si va doresc o saptamana linistita.
Cel mai recent răspuns: tuilleries , utilizator 11:12, 24 Aprilie 2023
[ link extern ]

va inscrieti in registru, procedura e in link, trebuie sa va dati acordul la notar..
nu mai e nevoie apoi de vreun acord
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatia de organe - o facem sau nu? ContSters20980 ContSters20980 Buna seara, As vrea sa va intreb daca cumva ati luat vreodata in considerare ideea donarii de organe pentru ipoteza in care patiti ceva si nu mai puteti fi ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? adi74 adi74 Buna seara. Nu credeam ca o sa ajung vreodata intr-o asemnea postura dar uite ca viata nu e asa de roza chiar daca pare. Sunt casatorit de 9 ani si sotia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vin si eu cu o problema la dumneavoastra si daca ma ... Vasi1981 Vasi1981 Buna ziua. Vin si eu cu o problema la dumneavoastra si daca ma puteti sfatui ce sa fac: este vorba despre o bucata de pamant pe care era proprietar bunicul ... (vezi toată discuția)