Buna ziua . Am venit din străinătate să locuiesc cu mama mea la domiciliul părintesc pentru a avea grija de dânsa , acum 8 ani . Acum are 87 de ani . Mai am doi frați , o sora și un frate care nu s au implicat și nu se implica in ingrijirea dânsei. Sora este in străinătate. Din momentul venirii aici am îmbunătățit și renovat totul în interiorul și exteriorul casei. I am construit o baie , un dormitor..etc...reparații și îmbunătățiri la curte și grădină.
Mama dorește să mi lase ceea ce i se cuvine ei. Dar nu avem succesiune după tatăl meu care a murit acum 22 de ani iar frații nu vor sa și dea acordul pt a o face acum . Ce posibilități avem ca având în vedere că sunt aici și o îngrijesc singura , mama sa mi lase partea dânsei?
Daca nu exista intelegere, initiati procedura succesorala la notariat ptr a putea face dovada procedurii prealabile si va adresati apoi cu actiune in instanta unde se va dezbate succesiunea chiar daca ceilalti nu inteleg sa se prezinte la notar.
pana una, alta sa va faca un testament ca poate moste pana dezbateti succesiunea dupa tata.
Daca nu moare, dupa ce dezbateti succesiuehna dupa tata, semnati cu ea un contract de intretinere.
Pastrati dovezile investitiei in casa.
Succesiune imobil
gsm87
Buna ziua! Am o problema, sper sa ma puteti ajuta. Mama mea detine semnaturile fratilor ei pentru a putea face succesiunea unui imobil de 2 camere, mai am o ... (vezi toată discuția)