avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contract de sponzorizare cu un sportiv?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contract de sponzorizare cu un sportiv?

Buna ziua,

Se poate face un contract de sponzorizare cu o persoana fizica care este membru al unei asociatii sportive sau trebuie facut contractul direct cu asociatia sportiva?

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 27 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 20:14, 3 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit legii 32/1994, poate fi beneficiar al sponsorizarii, orice persoană fizica cu domiciliul în România a carei activitate în unul dintre domeniile prevăzute de lege este recunoscută de către o persoană juridică fără scop lucrativ sau de către o instituție publică ce activează în domeniul pentru care se solicita sponsorizarea.

activitate în domeniile: cultural, artistic, educativ, de învățământ, științific - cercetare fundamentală și aplicată, umanitar, religios, filantropic, sportiv, al protecției drepturilor omului, medico-sanitar, de asistența și servicii sociale, de protecția mediului, social și comunitar, de reprezentare a asociațiilor profesionale, precum și de întreținere, restaurare, conservare și punere în valoare a monumentelor istorice;
Ultima modificare: Luni, 24 Aprilie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate dar trebuie ca acea persoana fizica sa fie recunoscuta de un ONG de profil activ in domeniul in cauza - in cazul asta de clubul sportiv respectiv. Dar se paote face si contract de sponsorizare cu acel club si se pune conditie contractuala ca sponsorizarea sa fie utilizata pentru sustinerea acelui sportiv...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente sponsorizare; beneficiar din strainatate Dia-Daria Dia-Daria Ce documente sunt necesare pentru sponsorizarea unei asociatii sportive din Franta? Rog monografie. Va multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Se poate sponsoriza o persoana fizica? Cornelus11 Cornelus11 Vreau sa sustin un spectacol si am nevoie de sponsorizari, dar nu stiu daca o persoana fizice poate fi sponsorizata. (vezi toată discuția)
Sponsorizare echipa de fotbal amator ioanaraluca85 ioanaraluca85 Buna ziua, este vreo metoda in care un srl sa poata sponsoriza o echipa de fotbal de amatori? mentionez ca nu este echipa societatii si ca nici nu este formata ... (vezi toată discuția)