avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... La declaratia 212 ca pfa am optat pentru plata cass
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

La declaratia 212 ca pfa am optat pentru plata cass

Buna ziua,

La declaratia 212 ca pfa, am venituri totale sub plafon cass pentru 2022, doar ca am optat pentru cass in momentul estimarii, acum cand trebuie sa depun declaratia din nou, trebuie bifata optiunea de cass datorat pentru ca am optat pentru acesta?
Ultima modificare: Luni, 24 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 22:25, 24 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai trebuie sa bifati la CASS ( la I.3.2 ) daca sunteti sub plafon. Ramane cel de la estimare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica pentru un cmi și inchirieri chirfeli chirfeli Va rog sa ma ajutati cu declaratia unica 212 pentru un CMI cu venituri din CMI si inchiriere spatiu.in valuta total sub 12 salarii minime. In 2022 la ... (vezi toată discuția)
Ce plateste o persoana fizica pentru venitul realizat din inchiriere apartament? dodo2009 dodo2009 Buna ziua, Suntem doi frati coproprietari la un apartament mostenit. Vrem sa inchiriem acest apartament. Va rugam sa ne spuneti: 1. Ce trebuie sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Nelamurire plata optionala cass pt pfa RalS RalS Buna ziua, Am o nelămurire legată de plata CASS pt un PFA în sistem real. Până anul trecut am fost și salariată însă din septembrie 2021 am ... (vezi toată discuția)