avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Care este gradul maxim de indatorare al unei persoane ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Care este gradul maxim de indatorare al unei persoane ?Pana la ...

Care este gradul maxim de indatorare al unei persoane ?Pana la cat la suta indatorare iti poate da adeverinta de salariu institutia la care lucrezi?
Este posibil ca dintr-un salariu net de 4753.00 sa ai rest plata caserie 301.00lei CAR 736,POPRIRI2650si RATE IMPR. 950 lei institu tie de stat .Cum a putut aceasta institutie se dea adeverinte de salariu incat sa se poata ajunge la un asemenea grad de indatorare o persoana angajata???

Alte discuții în legătură

Gradul maxim de indatorare la institutii nonbancare ! razvan19762708 razvan19762708 Gradul maxim de indatorare la institutii nonbancare ! Am girat o persoana la un CAR pentru un credit de consum, fara sa fiu informat ca persoana respectiva mai ... (vezi toată discuția)
Interdictie de a mai lua credite anthynidiany anthynidiany Am o problema foarte serioasa cu mama mea si nu stiu daca exista o asemnea interdictie, dar as vrea sa stiu daca se poate face ceva in legatura cu problema ... (vezi toată discuția)
Grad de indatorare Cristian0711 Cristian0711 Buna ziua! Am 3 minori, un salariu net de 4000 lei si o rata la banca de 1800 lei! De curand, fostul sot a castigat un proces prin care ma obliga sa-i dau ... (vezi toată discuția)