avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Grad de indatorare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Grad de indatorare

Buna ziua! Am 3 minori, un salariu net de 4000 lei si o rata la banca de 1800 lei! De curand, fostul sot a castigat un proces prin care ma obliga sa-i dau 12.000 lei! In mod sigur va apela la un executor pentru a-si lua banii. In acest caz, eu voi ramane fara bani pentru a intretine copiii. Ce solutii am? Stiu ca exista o reglementare in ceea ce priveste gradul de indatorare a unei persoane. Este doar pentru credite? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:26, 5 Iunie 2019
Buna ziua,
Dar pensie alimentara ati cerut?
Va poate executa petru maxim jumatate din venitul net. Cum dvs. deja aveti o rata de 1800 de lei va mai poate executa maxim 1200 de lei din venitul net de 4000 de lei, chiar daca aveti copii in intretinere.
Poate reusiti sa compensati cumva cu pensia alimentara ce ar trebui sa o primiti ( 50 la suta din veniturile nete ale tatalui).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara OanaCrisinaGeorgescu OanaCrisinaGeorgescu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am divortat in ianuarie 2015. Am doi copii care au ramas la mine in intretinere. In momentul ... (vezi toată discuția)
Marire pensie alimentara Nata88 Nata88 Buna ziua, Asa o situatie: sotul are 2 copii minori dintr-o alta casnicie. Dupa hotararea de divort s-a ajuns la intelegerea amiabila de a plati o pensie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt divorțat prin acord de mediere și platesc o ... Buna ziua sunt divorțat prin acord de mediere și platesc o pensie de întreținere de 550 de lei fosta sotie dorește să ceară majorarea pensiei deoarece ... (vezi toată discuția)