avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna dimineata !Poate ma lamureste cineva cu studii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna dimineata !Poate ma lamureste cineva cu studii juridice ...

Buna dimineata !Poate ma lamureste cineva cu studii juridice ce inseamna exceptia puterii de lucru judecat Noul cod i civil.Nu este necesara identitate de parti ,obiect si cauza ,?Nu sunt sigur !Va multumesc foarte mult.
Ultima modificare: Marți, 25 Aprilie 2023
bodisin, utilizator
Cel mai recent răspuns: bodisin , utilizator 11:49, 25 Aprilie 2023
Un litigiu soluţionat printr-o hotărâre judecătorească definitivă nu mai poate forma obiectul unui nou proces având acelaşi obiect, aceeaşi cauză şi aceleaşi părţi.
eSTE VORBA DE ALT PROCES CU ALTI RECLAMANTI SI PRIVESTE DREPT DE SERVITUTE .Am depus sentinta civila si am invocat art 431 al 2 si exceptia puterii de lucru judecat ,Este bine .INTREB ,mULTUMESC DE RASPUNS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate de lucru judecat teisoara teisoara Buna ziua, va rog frumos un raspuns argumentat juridic la urmatoarea speta =presedinte de asoc prop pierde un proces in temeiul exceptiei lipsei calitatii ... (vezi toată discuția)
Exceptia puterii de lucru judecat ciobi2016 ciobi2016 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in aceasta problema. O instanta, intr-o cauza a dat o sentinta definitiva si irevocabila. Daca eu deschid ... (vezi toată discuția)
Excepþia puterii lucrului judecat angelescudum_TM angelescudum_TM Pentru a putea beneficia de ,,Excepţia puterii lucrului judecat", una din părţile aflate într-un proces, este obligată să anexeze la (,,întâmpinare, ... (vezi toată discuția)