Buna ziua. Intrebarea pe care o adresez comunitatii este daca adresele catre Asociatie ale unui proprietar si raspunsurile primite la acestea pot fi cunoscute si celorlalti membri ai Asociatiei (de ex., prin postarea pe grupul de What’sApp al proprietarilor). Mentionez ca ele se refera strict la pb Asociatiei, in principal la regimul unor camere de supraveghere montate in bloc dar pe care actuala presedinta intelege sa le foloseasca pt a vedea cine arunca neregulamentar gunoiul sau pentru diverse alte lucruri, altele decat unele care sa sustina “interesul legitim” in baza caruia s-a decis montarea lor si la dorinta presedintei de a actiona in instanta fostul administrator cu care are multe de impartit, desi tot dumneai l-a concediat fara a consulta in prealabil un alt organ al Asociatiei. Il tot acuza, inclusiv in PV Adunarii Generale ca a prejudiciat Asociatia (nu stim cum inca, pt ca acuzatiile sunt mai multe la adresa lui) si o tina intr-una cu ideea ca “legea tuteleaza cetateanul” (cu ce oare exact, poate aflam candva) si ca suntem obligati de lege noi, Asociatia, sa-l dam in jedecata ca altfel ne facem vinovati si de nedenuntare, si de tainuire si de favorizarea infractorului, toate la un loc. Am indraznit sa fac sesuzare scrisa cu privire la camere si la intentiile de a da in judecata care ar trebui discutate si aprobate de AG, nu initiate de capul dumneaei. Primul raspuns a fost pe langa subiect, iar la adresa prin care am reluat ideiile sesizate initial mi-a raspuns zeflemitor si ironic, ca ce interes ascuns am eu sa protejez fostul administrator si ca de ce “aproape ca oblig Asociatia” sa nu-l dea in judecata, ca de ce sunt dintr-o data atat de activa - mai ales ca la cele 2 AG tinute de cand e dumneaei presedinte n-am reusit sa ajung. E clar ca doamna are niste polite restante de achitat unor fosti proprietari si o pb de atitudine in general, caci daca incerci sa explici niste lucruri (in interesul meu in principal ca daca pierdem vreun proces in instanta, si eu platesc, ca parte din Asociatie, abia apoi al Asociatiei) te ia la ochi, te acuza ca o defaimezi sau calomniezi, te exclude de pe grupul de What’sApp - cum s-a intamplat cu in alt proprietar care ridica intrebari si care nu a fost nerespectuos sau te acuza ca instigi ceilalti locatari (la ce, evident, nici asta nu mi-e clar). Ce as vrea eu prin a comunica aceste raspunsuri proprietarilor e pe de o parte sa le sesizez si lor ce probleme riscam sa avem daca abuzam de niste lucruri, pe de alta parte sa le fac cunoscuta maniera dnei presedinte de a raspunde cand i se solicita precizari in calitate de presedinte, pt ca multi vecini sunt persoane in varsta care si-au exprimat simpatia pt dumneaei pt ca ne vorbeste cu multe emoticoane cu pupicei, inimoare si urari de viata lunga si prospera si zile minunate. Nu vreau ca demersul meu sa fie perceput ca unul vindicativ (de vecini, nu de dna presedinte care cu siguranta i-ar va interpreta totul in maniera care o caracterizeaza, nefacand distinctie intre treburi personale si oficiale), dar as vrea ca macar ceilalti vecini (cei mai tineri care nu prea se implica in discutii, nici cand sunt pb cu diferente de apa repartizate in fiecare luna altfel) sa aiba cunostinta cat de cat de cum stau lucrurile si de cine ne reprezinta si actioneaza, se presupune, in interesul nostru, al proprietarilor. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns:
Cristina I. , utilizator
12:52, 7 Mai 2023