Buna ziua!
Vin catre dumneavoastra cu o speta pe fond civil - recuperare creante de la prestator de servicii.
Am platit acum cateva luni un curs, care a decalat data inceperii, drept urmare din cauza neintelegerii, patronul a sugerat sa nu mai particip la cursul respectiv, urmand a imi restitui suma de bani cuvenita. Am trimis si am primit confirmare pe mail, insa nici dupa 6 luni nu au virat banii inapoi. Am apelat la un avocat, care i-a instiintat verbal cu termen de 2 saptamani pentru restituirea sumei, dar plata nu a fost efectuata nici pana acum.
Care ar fi urmatorii pasi? De asemenea, doresc si o colaborare cu un avocat in acest sens.
Av respectiv ar fi trebuit sa formuleze o notificare din partea dvs și sa o transmită către societatea respectiva.Trebuie sa consultati un avocat,trebuie studiat contractul încheiat,e relevanta și corespondenta pe care o aveți (mail-uri mesaje whatsapp etc).În funcție de suma care trebuie recuperata se.poate alege o acțiune în instanta din mai multe posibile..Puteti contacta orice av din forum,datele sunt publice..Succes..
Asociere
nastasemihaela
As dori sa stiu daca o persoana juridica se poate asocia cu o persoana fizica in baza unui contract de asociere in participatiune. Mai precis am o firma si ... (vezi toată discuția)