avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Fond civil - recuperare creante
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Fond civil - recuperare creante

Buna ziua!
Vin catre dumneavoastra cu o speta pe fond civil - recuperare creante de la prestator de servicii.
Am platit acum cateva luni un curs, care a decalat data inceperii, drept urmare din cauza neintelegerii, patronul a sugerat sa nu mai particip la cursul respectiv, urmand a imi restitui suma de bani cuvenita. Am trimis si am primit confirmare pe mail, insa nici dupa 6 luni nu au virat banii inapoi. Am apelat la un avocat, care i-a instiintat verbal cu termen de 2 saptamani pentru restituirea sumei, dar plata nu a fost efectuata nici pana acum.
Care ar fi urmatorii pasi? De asemenea, doresc si o colaborare cu un avocat in acest sens.

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 25 Aprilie 2023
andreeaschlaepfer, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:50, 25 Aprilie 2023
Av respectiv ar fi trebuit sa formuleze o notificare din partea dvs și sa o transmită către societatea respectiva.Trebuie sa consultati un avocat,trebuie studiat contractul încheiat,e relevanta și corespondenta pe care o aveți (mail-uri mesaje whatsapp etc).În funcție de suma care trebuie recuperata se.poate alege o acțiune în instanta din mai multe posibile..Puteti contacta orice av din forum,datele sunt publice..Succes..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un asa zis ... numelemeualex numelemeualex Buna ziua! Am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un asa zis \"amic\" cu suma de 9 000 $ cash, fara a face vreun act in prealabil, urmand ca acesta sa imi ... (vezi toată discuția)
Asociere nastasemihaela nastasemihaela As dori sa stiu daca o persoana juridica se poate asocia cu o persoana fizica in baza unui contract de asociere in participatiune. Mai precis am o firma si ... (vezi toată discuția)
Anulare vacanță din cauza pandemiei Dan Y El Dan Y El Din cauza limitelor impuse prin starea de urgență națională referitoare la prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus SARS-CoV-2 transpuse în ... (vezi toată discuția)