avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, În anul 1998 am cumpărat o casă cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, În anul 1998 am cumpărat o casă cu terenul aferent, ...

Bună ziua,
În anul 1998 am cumpărat o casă cu terenul aferent, făcând în 1999 cadastru. Mi s a eliberat atunci un dosar cadastral cu număr provizoriu. Acum un an de zile vecinii din partea stângă și din partea dreaptă a mea au vândut casele cu terenurile aferente, noi proprietari făcând cadastru și revendicând o suprafață de teren din suprafața pe care eu am cumpărat o în 1998, muțând totodată și semnele de hotar dintre noi, construind un nou gard. Am încercat să mi revendic dreptul de posesie asupra suprafeței terenului cumpărat de mine dar mi s a spus că nu am carte funciară, iar dosarul cadastral cu număr provizoriu nu este valabil, fiind nevoie de efectuarea unuia nou. Cumpărarea casei și terenului aferent în 1998 s a făcut pe baza unei schițe cadastrale, semnata și autentificată de către primăria comunei respective. Cum pot să mi revendic terenul pe care l am cumpărat, cu suprafața respectivă mult diminuată acum ?

Alte discuții în legătură

Teren furat de vecini nicusan nicusan fratele meu care nu locuieste in tara, are un teren cumparat de ~15 ani.Intre timp vecinii au intrat si in stanga si in dreapta, pe terenul lui,mutand ... (vezi toată discuția)
Rectificare cadastru ReluR ReluR Buna ziua, Numele meu este Radu Aurelian si detin (mama) un teren in zona Giurgiului, strada Tiparnitei. Terenul este dobandit(cumparat) in anul 1999. ... (vezi toată discuția)
Modificare amplasament teren hanne hanne Am cumparat anul trecut cu contract de vinzare-cumparare un teren arabil extravilan pentru care s-a facut schita cadastrala . Acum cei de la primaria comunei ... (vezi toată discuția)