Am cumparat anul trecut cu contract de vinzare-cumparare un teren arabil extravilan pentru care s-a facut schita cadastrala . Acum cei de la primaria comunei au mai dat la un vecin ceva teren si imi cere mie sa ma mut cu terenul intr-o laterala cu circa 2 metri liniari ceea ce modifica mult suparfata caci nu este o forma geometrica regulata . Este legal cum au procedat cei de la primarie caci in acest caz schita cadastrala a mea nu mai este valabila nici ca suprafata nici ca amplasament. Ce pot sa fac in acest caz ?
Se fac acte privind modificarea, pe baza cărora se poate modifica si înscrierea în Cartea Funciară.
Am aceiasi problema. Intrebarea mea este daca este legal si in ce conditii primaria poate opera modificari asupra suprafetei si/sau pozitiei unui teren extravilan agricol, peste care exista titlu de proprietate privata, cu cadastru si carte funciara deschisa. Nu afecteaza aceste modificari dreptul de proprietate?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Întãruºare teren
hot77cmc
Bine v-am regăsit.
Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu primaria
geno_193
Am dobandit in cursul anului 2008 printr-o hotarare judecatoreasca , de la bunici o suprafata de teren , in extravilanul orasului mai precis intr-o parcela cu ... (vezi toată discuția)