avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CHELTUIELI DE EXECUTARE
Discuție deschisă în Executare silită

CHELTUIELI DE EXECUTARE

iNTR-O SPETA S-A DAT URMATOAREA SOLUTIE
Solutie: Respinge excepţia privind lipsa calităţii procesuale pasive a Comisiei Judeţene pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor......... Admite în parte acţiunea. Constată nulitatea parţială absolută a titlului de proprietate nr. 148038 din 05.04.2004 emis pe numele pârâtului ..........( în titlu Gheorghe) şi dispune radierea din acest titlu a suprafeţei de 885 mp teren din p.c. 372 arabil intravilan, suprafaţă identificată în raportul de expertiză efectuat în cauză, prin lotul nr. 1 în anexa 3, prin punctele 2,3,4,7,8,1. Stabileşte linia de hotar dintre proprietatea reclamanţilor şi proprietatea pârâtului ..........pe amplasamentul indicat în schiţa din anexa 1 a suplimentului la raportul de expertiză prin punctele 3,4,7,8,12. Respinge ca prematur formulată cererea privind radierea din cartea Funciară 374/N a comunei ........., cu număr cadastral provizoriu 906, a suprafeţei de 885 mp teren din parcela cadastrală 372 intravilan. ... Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi 14 martie 2012.

Sentinta a ramas definitiva si irevocabila.

Prezentand sentinta executorului acesta mi-a spus ca trebuie sa achit onorarul de 1100 RON pentru a trasa in teren aliniamentul stabilit dar ca nu il voi putea recupera de la parati.
ESTE ADEVARAT ?
Ultima modificare: Luni, 26 Noiembrie 2012
rolex, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:46, 26 Noiembrie 2012
Executoriul judecatoresc detine obligatia sa execute titlul executoriu,inclusiv recuperarea cheltuielilor de executare
Sustinerea acestuia privitor la nerecuperarea cheltuielilor ,demontreaza ca executorul judecatoresc nu are interes,sau exista si alte interese,astfel incat nu doreste sa se implice in recuperarea cheltuielilor de la debitor
Este adevarat ca debitorul poate invoca ca nu detine buget propriu,dar practica in domeniu demonstreaza ca in spete similare,debitorul a achitat si cheltuielile de executare
Incercati schimbarea bej

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate angela_mihaescu angela_mihaescu Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Eu (M.A.) si fratele meu (M.M.) am ramas singurii mostenitori dupa moartea bunicului (M.S.) ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren cu suprafata mai mare cu peste 10% decat in acte dorelbaiu dorelbaiu Buna ziua, Eu si sotia avem un imobil, casa si teren, dobandit de la parinti prin contract de vanzare cumparare cu 20 de ani in urma (1993). Terenul a fost ... (vezi toată discuția)
Acaparare teren gigelas gigelas X,in anul 1999,este nevoit sa stea alaturi de mama sa in spital,la Bucuresti,5-6 zile. Cand vine acasa,gaseste gardurile proprietatii sale ... (vezi toată discuția)