Buna ziua.Locuiesc intr o comuna la 8 km de oras,pe scurt la tara.Toata lumea are animalute la curte( o pisica, un catel, 2 gaini s.a) dar am un vecin recent mutat in jur de 1 -2 ani care efectiv ne terorizeaza cu niste caini.Are un fel de hotel de animale ( nedeclarat) si sotia acestuia iubitoare de animale hraneste inca 5-6 caini ai strazii.Cand incep sa latre 15-20-30 caini este o nebunie curata.
Ce pot sa fac?incotro si cui sa ma adresez?Noi vecinii din zona nu mai suportam,Nu exista dovezi ca au acest hotel de animale.
Catre MEDIU, POLITIE,PRIMARIE?
Multumesc anticipat.
Puteți începe cu sesizări scrise către Primărie Direcția de Sănătate Publica Direcția Sanitar Veterinara etc.In cele din urma cererile vor ajunge unde trebuie.La oraș era ceva mai simplu.la tara primarul e prieten cu toată lumea ,nu vrea sa supere când se apropie alegerile etc.Cautati pe net direcțiile județene de la instituțiile respective..
Crestere caini la curte
csmky
mi-am construit o casa undeva la tara, dorindu-mi sa am parte de linistea si tihna la care am visat din totdeauna inpreuna cu familia. acum, cand in mai putin ... (vezi toată discuția)