avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... VECINI CU PROBLEME
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

VECINI CU PROBLEME

Buna ziua.Locuiesc intr o comuna la 8 km de oras,pe scurt la tara.Toata lumea are animalute la curte( o pisica, un catel, 2 gaini s.a) dar am un vecin recent mutat in jur de 1 -2 ani care efectiv ne terorizeaza cu niste caini.Are un fel de hotel de animale ( nedeclarat) si sotia acestuia iubitoare de animale hraneste inca 5-6 caini ai strazii.Cand incep sa latre 15-20-30 caini este o nebunie curata.
Ce pot sa fac?incotro si cui sa ma adresez?Noi vecinii din zona nu mai suportam,Nu exista dovezi ca au acest hotel de animale.
Catre MEDIU, POLITIE,PRIMARIE?
Multumesc anticipat.

Ultima modificare: Marți, 25 Aprilie 2023
musatadela, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:47, 26 Aprilie 2023
Puteți începe cu sesizări scrise către Primărie Direcția de Sănătate Publica Direcția Sanitar Veterinara etc.In cele din urma cererile vor ajunge unde trebuie.La oraș era ceva mai simplu.la tara primarul e prieten cu toată lumea ,nu vrea sa supere când se apropie alegerile etc.Cautati pe net direcțiile județene de la instituțiile respective..
Buna ziua, am omis sa specific: vecinul iubitor de animanele este medic veterinar la Direcția de Sănătate Publica Direcția Sanitar Veterinara.
Sesizati oficial politia teritoriala-departamentul politia animalelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere caini la curte csmky csmky mi-am construit o casa undeva la tara, dorindu-mi sa am parte de linistea si tihna la care am visat din totdeauna inpreuna cu familia. acum, cand in mai putin ... (vezi toată discuția)
Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)
Caine comunitar in fata blocului cerulsenin cerulsenin Buna ziua, Daca se poate, va rog sa imi raspundeti la o intrebare. Ce poate face un chirias in cazul in care nu este acord cu catelul din fata blocului, ... (vezi toată discuția)