avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna dimineata.Am facut o cerere la o banca, de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna dimineata.Am facut o cerere la o banca, de recalculare a ...

Buna dimineata.Am facut o cerere la o banca de recalculare a unui credit,in data de 12 iulie 2022 si NU am primit raspuns nici pana astazi ! In cat timp conform legii ar fi trebuit sa-mi dea un raspuns?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Drujescu , utilizator 14:59, 26 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai mergeti pe la ei.
E vorba și de cât timp au ei.
Daca au 20 de cereri pe zi durează...

București 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc de raspuns dar nu m-am lamurit!LEGAL nu ar trebui sa-mi raspunda in 30 zile lucratoare?Am fost si degeaba,mi-au spus sa astept raspunsul in scris!Ei nu se grabesc deoarece timpul curge in favoarea lor adunandu-se dobanzi in plus la credit!Vad ca singura sansa de a o rezolva este de a EXECUTA banca!Am castigat 2 procese si nici o hotarare NU au aplicat-o de recalculare a creditului pe clauze ABUZIVE si in baza legii 77/2016(daarea in plata)!E vorba de un credit in CHF!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Executați banca dacă durează desi aveți hotărâre judecătorească.
Ce sa mai analizeze?

București 2023
Ultima modificare: Miercuri, 26 Aprilie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc,asa am sa fac!
Mergeți la un executor judecatoresc și în funcție de hotărârile avute acesta v a găsi modalitatati de a le pune în executare...

Alte discuții în legătură

Lipsa de interes! Marinescu Lucian Marinescu Lucian In 2017 am castigat definitiv un proces cu o banca. Aceasta a fost obligata sa recalculeze dobanda incepand cu 2009. Asta a fost si cererea mea. Cu greu banca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am castigat definitiv in aprilie 2019 un proces pt. ... Drujescu Drujescu Buna ziua.Am castigat definitiv in aprilie 2019 un proces pt. un credit CHF, pe clauze abuzive.Mentionez ca aceasta banca nu mai este in RO de la finalul lui ... (vezi toată discuția)
Probleme credit chf kusnyiralexandru kusnyiralexandru Buna ziua am avut un credit in CHF la Volksbank spun am avut deoarece am aflat ca banca a cesionat creditul firmei Rabon.Iata si povestea mea : in februarie ... (vezi toată discuția)