avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna.Care este distanta minima intre cosul de exacuare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna.Care este distanta minima intre cosul de exacuare a centralei ...

Buna.Care este distanta minima intre cosul de exacuare a centralei si casa vecina ?Distanta dintre spatele casei vecinului,unde va fi cosul de evacuare si intrarea in casa mea este de 5m.Distanta intre spatele casei vecinului si limita de proprietate este de 40 cm,practic gazele centralei prin cosul de evacuare, vor iesi pe teritoriu meu.Are posibilitatea s-a scoata cosul si lateral (catre gradina) dar nu vrea.Care e solutia?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:06, 26 Aprilie 2023
Vedeti acest articol
[ link extern ] /
Informatii utile gasiti in OUG nr. 73/ 29.08.2002 legate de cosul de evacuare gaze de la centrale. Vedeti art.32
Despre cosul de evacuare gaze/ cosul de fum gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este distanta minima intre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile blocului vecin ieia ieia V-as ruga sa-mi raspundeti daca este prevazuta, legal, distanta minima dintre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile vecinului de bloc. Cele doua ... (vezi toată discuția)
Evacuarea gazelor de ardere de la o cantrala pe gaz în condensatie Ianos01 Ianos01 Între casa mea și a vecinului este o distanta de 1, 35m. Vecinul și-a scos coșul de evacuare de la centrala termica pe gaz în acest spațiu de 1,35m, ... (vezi toată discuția)
Norme privind cosurile de fum 3UGA 3UGA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu legislatia privind cosurile de fum deoarece nu reusesc sa mai dau de ea. Ma intereseaza in special normele privind ... (vezi toată discuția)