avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Incerc sa numesc un administror nou pentru o societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Incerc sa numesc un administror nou pentru o societate

Buna ziua,

Incerc sa numesc un administror nou pentru o socitate comerciala.
am depus docuemtentele necesare la ONRC dar am primit o amanre cu urmatoarele mentiuni:
- neconcordanta privind durata mandatului administratorului intre documentele depuse, art 106 Legea 265/2022 - nu s-au precizat puterile noului administrator in hotararea AGA, desi ele apar in actul constitutiv actualizat, art 204 Legea 31/1990, art 106 Legea 265/2022 - se va depune hotararea AGA corecta sub aspectul numelui noului administrator si semnata pe fiecare pagina, art 106 Legea 265/2022 - se va depune declaratia de acceptare mandat administrator, art 72, art 73 ind 1 Legea 265/2022

Pentru prima parte am modificat durata mandatului si am adaugat urmatorul paragraf:

având puteri depline de reprezentare și administrare a societății, pe o perioadă de 99 ani. Administratorii își vor exercita mandatul separat.

Prin acceptarea mandatului, administratorii își asumă răspunderea pentru îndeplinirea condițiilor prevăzute de art. 6 din Legea societăților nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Pentru a doua parte ma puteti ajuta va rog cu un model de declaratie de aceptare mandat de administrator?
eu am trecut in actul constitutiv :

Prin acceptarea mandatului, administratorii își asumă răspunderea pentru îndeplinirea condițiilor prevăzute de art. 6 din Legea societăților nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:10, 27 Aprilie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consiliu de administratie - presedinte ContSters22096 ContSters22096 Consiliul de Administratie trebuie sa aiba in mod obligatoriu un presedinte? daca nu a fost numit prin actul constitutiv ce se intampla? cum trebuie procedat? (vezi toată discuția)
Act constitutiv danmarianpopescu danmarianpopescu Daca dam hotararea Hotarare AGA pentru numirea celui de al doilea administrator trebuie schimbat actul constitutiv??? Daca se schimba actul constitutiv ... (vezi toată discuția)
Act constituitiv sa numire primi membrii ca. revocare administrator prin act aditional la actul constitutiv actualizat?? adela05 adela05 Am un act constitutiv la un SA prin care sunt numiti primii membrii ai Consiliului de Administratie. Acum, unul din cei 5 administratori care formeaza CA este ... (vezi toată discuția)