Incerc sa numesc un administror nou pentru o socitate comerciala.
am depus docuemtentele necesare la ONRC dar am primit o amanre cu urmatoarele mentiuni:
- neconcordanta privind durata mandatului administratorului intre documentele depuse, art 106 Legea 265/2022 - nu s-au precizat puterile noului administrator in hotararea AGA, desi ele apar in actul constitutiv actualizat, art 204 Legea 31/1990, art 106 Legea 265/2022 - se va depune hotararea AGA corecta sub aspectul numelui noului administrator si semnata pe fiecare pagina, art 106 Legea 265/2022 - se va depune declaratia de acceptare mandat administrator, art 72, art 73 ind 1 Legea 265/2022
Pentru prima parte am modificat durata mandatului si am adaugat urmatorul paragraf:
având puteri depline de reprezentare și administrare a societății, pe o perioadă de 99 ani. Administratorii își vor exercita mandatul separat.
Prin acceptarea mandatului, administratorii își asumă răspunderea pentru îndeplinirea condițiilor prevăzute de art. 6 din Legea societăților nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
Pentru a doua parte ma puteti ajuta va rog cu un model de declaratie de aceptare mandat de administrator?
eu am trecut in actul constitutiv :
Prin acceptarea mandatului, administratorii își asumă răspunderea pentru îndeplinirea condițiilor prevăzute de art. 6 din Legea societăților nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare.