avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum imi pot recupera banii pentru o tranzactie pe ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum imi pot recupera banii pentru o tranzactie pe Viagogo avand ...

Cum imi pot recupera banii pentru o tranzactie pe Viagogo avand in vedere faptul ca am platit o suma si am primit un bilet la concert cu alta suma pe el ?
Cel mai recent răspuns: dahlia05 , utilizator 13:00, 27 Aprilie 2023
Va dresati vanzatorului si daca nu vrea ANPC-ului.
Vanzatorul incearca sa vanda gogosi calde . Viagogo este un site international, nu stiu in ce masura ANPC ar putea ajuta. E vorba despre 6 bilete cumparate cu pretul de 389 lei iar cand am primit tichetele in format electronic pretul unuia este 100 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo lege in romania care interzice revanzarea biletelor ... dahlia05 dahlia05 Exista vreo lege in Romania care interzice re-vanzarea biletelor pentru anumite evenimente fara autorizatia vanzatorului? (vezi toată discuția)
Restituire bani companie aeriana vaidaaurelian vaidaaurelian Am cumparat un bilet de avion cu destinatia Londra, pe care am platit aproximativ 500 de lei. Nu am semnat un contract in sensul asta, nici macar o chitanta nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in data de 06.12.2023 am comandat 3 telefoane la emag, ... boraciu boraciu Buna ziua! In data de 06.12.2023 am comandat 3 telefoane la emag, dintre care doua de la acelasi magazin, achitate integral. Cele doua(huawei p30 lite) nu au ... (vezi toată discuția)