avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! In data de 06.12.2023 am comandat 3 ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! In data de 06.12.2023 am comandat 3 telefoane la emag, ...

Buna ziua! In data de 06.12.2023 am comandat 3 telefoane la emag, dintre care doua de la acelasi magazin, achitate integral. Cele doua(huawei p30 lite) nu au ajuns iar intre timp au crescut de la 766 lei la 930,iar dupa vreo 15.12.2023 la 1020 lei. Emag ma amageste cu raspunsuri pana se duce Craciunul,mentionez ca cele 3 telefoane erau cadouri de Craciun pentru copii. Daca nu apucam sa cumpar folii si huse, acceptam sa primesc banii inapoi, dar din moment ce am luat iar ei trag de timp si nu rezolva situatia ma incapatanez sa primesc telefoanele pentru ca eu nu am nici o vina,iar cadourile de craciun or sa se rezume la o cutie cu bomboane. Ce ma sfatuiti sa fac pentru a le primi cat mai repede? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dodoambra , utilizator 11:06, 20 Decembrie 2023
Cu vânzătorul ati vorbit?
Nu am gasit magazinul pe net.Banuiesc,ca cei mai in masura sa lamureasca treaba ar fi emag, dar vad ca nu isi dau interesul prea mult.

gi-jane2 a scris:

Cu vânzătorul ati vorbit?

Doar amiabil le puteti primi mai repede, plangerile catre autoritati-ANPC- sau eventuala instanta dureaza.
Asta tot incerc si eu. Oricum m-au suparat afara din cale, avand in vedere ca erau cadorurile copiilor de Craciun.

Ionut.ion a scris:

Doar amiabil le puteti primi mai repede, plangerile catre autoritati-ANPC- sau eventuala instanta dureaza.

Scrieți-mi pe privat numele societății poate îl găsesc eu. Putin probabil sa nu fie cunoscutia astia care vând electronice

Alte discuții în legătură

Buna ziua, astazi am facut o comanda online de pe un site din ... Ionut234 Ionut234 Buna ziua, Astazi am facut o comanda online de pe un site din Romania de 5 produse. Comanda a fost preluata, iar eu am primit o factura digitala cu comanda ... (vezi toată discuția)
Comanda online, factura generata si primita, ei refuza sa livreze produsele din cauza laviniagabriela laviniagabriela As avea si eu nevoie de un sfat. Am comendat online doua produse(accesorii telefon)- o husa si o folie de protectie. Pretul produselor, conform informatiilor ... (vezi toată discuția)
Au anulat comenzi dupa 2 zile mariamoldoveanu mariamoldoveanu Buna ziua, vin cu o sesizare, o plangere, o reclamatie, catre marea companie emag -in data de 22 august.2023 am dat comanda nr.317871508 la un telefon prin pe ... (vezi toată discuția)