avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună! Mi-am găsit mașina zgâriată într-o parcare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună! Mi-am găsit mașina zgâriată într-o parcare astăzi. ...

Bună! Mi-am găsit mașina zgâriată într-o parcare astăzi. A fost o zgârietură făcută intenționat, pare să fi fost facută cu un metal ascuțit ca o cheie sau un cui. Am parcat in 2 locuri diferite azi și nu sunt 100% sigură în care s-a petrecut incidentul, dar eu am observat doar înainte sa plec din a doua parcare ( în care am stat doar o ora). Ambele parcări au fost făcute regulamentar între liniile de marcaj si pe locul potrivit cu parcarea platită, fiind un loc de parcare public. Sunt o tânără de 20 de ani și nu prea știu care îmi sunt variantele și cum ar trebui sa procedez. M aș bucura mult dacă m ați putea ajuta cu informații. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:22, 27 Aprilie 2023
daca ai CASCO, trebuie sa anunti la asigurator si sa completezi o cerere de despagubire. Cel mai bine mergi direct la un service si te vor ajuta ei ...

daca nu ai CASCO, stai calma ca nu esti singura zgariată ... cu politia nu ai ce sa faci
Jazmin1916 a scris:

Sunt o tânără de 20 de ani și nu prea știu care îmi sunt variantele și cum ar trebui sa procedez.

Variantele sa ce?
Sa incercati sa cautati raufactorii ?
Sa o reparati?
Ultima modificare: Joi, 27 Aprilie 2023
w_v_w_v, utilizator
Nu stiti unde s-a produs si nu aveti cum sa declarati un loc , daca nu sunt camere in ambele locatii, nu exista nicio sansa sa il prinda pe ala.
Va trebui sa o vopsiti pe banii dvs.
Ultima modificare: Joi, 27 Aprilie 2023
gi-jane2, moderator
Initial verificati daca in zona parcarilor exista camere de supraveghere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Maºina zgâriatã sistematic de un vecin roolly roolly Mi-am găsit sistematic maşina zgâriată pe capota portbagajului. Iniţial am dat vina pe copii care se joacă în zonă. Am găsit într-o dimineaţă un ... (vezi toată discuția)
Distrugere/ zgariat autoturism Waky Waky Buna seara, postez aici in speranta ca voi gasi cea mai buna cale de a mi se face dreptate. Acum doua seri am ridicat stergatorul unui vecin care ... (vezi toată discuția)
Plangere penala distrugere auto ContSters316236 ContSters316236 Buna ziua. Sa incep sa va povestesc ce mi sa intamplat. Eram in parcarea unui mall si cautam un loc de parcare. Sa eliberat un loc de parcare si am parcat. O ... (vezi toată discuția)