Bună! Mi-am găsit mașina zgâriată într-o parcare astăzi. A fost o zgârietură făcută intenționat, pare să fi fost facută cu un metal ascuțit ca o cheie sau un cui. Am parcat in 2 locuri diferite azi și nu sunt 100% sigură în care s-a petrecut incidentul, dar eu am observat doar înainte sa plec din a doua parcare ( în care am stat doar o ora). Ambele parcări au fost făcute regulamentar între liniile de marcaj si pe locul potrivit cu parcarea platită, fiind un loc de parcare public. Sunt o tânără de 20 de ani și nu prea știu care îmi sunt variantele și cum ar trebui sa procedez. M aș bucura mult dacă m ați putea ajuta cu informații. Mulțumesc anticipat!
daca ai CASCO, trebuie sa anunti la asigurator si sa completezi o cerere de despagubire. Cel mai bine mergi direct la un service si te vor ajuta ei ...
daca nu ai CASCO, stai calma ca nu esti singura zgariată ... cu politia nu ai ce sa faci
Nu stiti unde s-a produs si nu aveti cum sa declarati un loc , daca nu sunt camere in ambele locatii, nu exista nicio sansa sa il prinda pe ala.
Va trebui sa o vopsiti pe banii dvs.