avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificare obtinuta in strainatate/UE este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificare obtinuta in strainatate/UE este recunoscuta in tara?

Buna ziua, as dori sa stiu in ce conditii se poate schimba functia de incadrare a unei persoane pe baza unei certificari obtinute intr-o alta tara din UE. De exemplu, certificarea de masinist/operator utilaj obtinuta in Germania este valabila si in Romania? Este nevoie de traducere legalizata sau omologari? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 27 Aprilie 2023
iRazvan91, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:24, 27 Aprilie 2023
Este valabila/recunoscuta dar trebuie sa urmati anumiti pasii pentru asta

Detalii: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de casatorie american transcriere in romania kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa-mi spuneti daca stiti cum se poate transcrie in Romania certificatul de casatorie emis in America. Pe internet sunt tot felul de pareri. Se poate ... (vezi toată discuția)
Atestat necesar pentru obtinerea autorizatiei de traducator legalizat sorinmihut sorinmihut Buna ziua, sint din Resita, jud. Caras Severin, va rog sa ma informati ce tip de atestare e necesara ptr. obtinerea autorizatiei de traducator legalizat? La ... (vezi toată discuția)
Divortat sau casatorit carolinagherman carolinagherman A propos de intrebarea citita adineaori despre casatorie si divort . amandoua in UK O persoana casatorita ce s-a stbilit in strainatate si apoi a divortat ... (vezi toată discuția)