avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Buna ziua!dacă am in grija mea bunicii care îmi lasă casa cu contract de donație cu uzufruct viager cu clauza de întreținere in care ei au dreptul pana mor sa stea in casa lor, ii pot duce la azil ?Am un job care imi ocupa foarte mult timp din zi si nu ii mai pot lasa nesupravegheati pe perioada cat sunt la job deoarece starea lor s-a deterioarat si au nevoie permanenta de supraveghere si am gasit un azil cu niste conditii foarte bune pentru ei unde vor fi ingrijiti cum merita.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:20, 27 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic da,practic ar trebui sa mergeți cu contractul la un av pt a studia exact clauzele..
Ultima modificare: Joi, 27 Aprilie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare cu drept de uzufruct ContSters23492 ContSters23492 Buna ziua! Ma numesc Sorina Dumitru. Am incheiat acum cativa ani un contract vanzare-cumparare (nuda proprietate) cu doi batrani, cu drept de uzufruct. ... (vezi toată discuția)
Batrana vrea sa ne dea afara din casa kpooujoj kpooujoj Stimati avocati, avem nevoie de un sfat ; Impreuna cu sotia mea am facut un cuntract de intretinere cu uzufruct viager ,cu o batrana ramasa singura.Batrana ... (vezi toată discuția)
Mostenire monica_elena monica_elena Bunica mea a avut trei copii. O sora mai mare, care a murit acum un an, mama si un frate, care traiesc. Bunica este unic proprietar, bunicul meu este mort ... (vezi toată discuția)