avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... batrana vrea sa ne dea afara din casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

batrana vrea sa ne dea afara din casa

Stimati avocati, avem nevoie de un sfat ; Impreuna cu sotia mea am facut un cuntract de intretinere cu uzufruct viager ,cu o batrana ramasa singura.Batrana chiar o ducea destul de greu ca nu avea ce sa manance , avea datorii la intretinere, slaba, bolnava , etc,,,. Dupa 6 luni de zile, dupa ce s-a insanatosit si s-a pus pe picioare, a inceput sa ne minta incontinuu cu nerusinare, ca ea vrea sa plecam ca nu avem grija de dansa, ca vrea sa stea cineva cu ea acasa tot timpul,ca vrea sa plece la azil ,noi avem servici amandoi , in contract nu specifica acest lucru ca trebuie sa stea cineva cu dansa tot timpul, pentru ca nu este nedeplasabila,Ne poate alunga din casa pe baza unor minciuni ? noi avem vre-o aparare din partea cuiva in acest caz? Ce se intampla cu contractul daca ea vrea la azil?multumim
Cel mai recent răspuns: Ciobanu Vasile , Mediator 07:09, 20 Noiembrie 2012
Va trebui sa demonstreze in instanta ca nu o ingrijiti.
Contractul poate fi modificat in cazul in care dansa vrea sa mearga la azil ca noi sa nu pierdem casa ?Ce ar trebui sa facem ? Multumim
O problema..delicata! Este delicata avand in vedere varsta persoanei, persoana care reactioneaza in general functie de stimuli.. exteriori si functie de starea de moment.
Cred ca trebuie sa va inarmati cu..rabdare. Din casa nu va poate da afara decat in urma unei hotarari judecatoresti daca persoana doreste sa atace contractul initial. Pentru atacare contract are nevoie de dovezi. Fiti atenti: nu care cumva este o persoana cu care isi petrece timpul si aceasta o alimenteaza cu diferite povesti si o incanta cu anumite cadouri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internare la azil de batrani roxana2902 roxana2902 Buna ziua, Nu stiu daca este corect unde am postat, dar am nevoie de un raspuns. Am urmatoarea problema. Sotul meu are o bunica de 85 ani. Acum 2 ani am ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cu drept de uzufruct ContSters23492 ContSters23492 Buna ziua! Ma numesc Sorina Dumitru. Am incheiat acum cativa ani un contract vanzare-cumparare (nuda proprietate) cu doi batrani, cu drept de uzufruct. ... (vezi toată discuția)
Lămuriri pentru contract vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere făcut cu bunica: o putem duce la un centru de îngrijire vârstnici dacă unul dintre copiii ei nu este de acord? iandar iandar Buna seara as dori si eu o informatie.In anul 2000 ieu si sotia mea am facut un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere intre noi si bunica ... (vezi toată discuția)