avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! tocmai ce am intrat in concediul de risc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! tocmai ce am intrat in concediul de risc maternal ...

Buna ziua! tocmai ce am intrat in concediul de risc maternal si as dori sa ma angajez part time in domeniul it, sa lucrez de acasa. Este legal sa fac acest lucru ? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Utilizator19911 , utilizator 14:03, 27 Aprilie 2023
Guvernul a modificat legislația concediilor medicale și a introdus o amendă pentru angajații care nu declară medicalul peste tot, la toți angajatorii săi. Vorbim de o amendă între 1.000 și 2.000 de lei. Mai mult decât atât, persoanele respective vor risca să rămână fără indemnizația de concediu medical sau să fie obligate să dea banii înapoi.
am inteles, multumesc frumos. Si nu se poate nici in prenatal ? pana cand nasc sa mai muncesc cele 2 luni ?
Si concediul prenatal intra in categoria concediilor medicale.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de sarcina si leuzie dupa risc maternal andreea georgiana i andreea georgiana i buna am si eu o problema.am avut probleme cu sarcina si am concediu risc maternal.pe data de 24 fac 7 luni si din cate stiu eu ar trebui ca medicul de familie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. lucrez in in 2 locuri. un loc cu 8 ore de cativa ... Cristinaa23 Cristinaa23 Bună ziua. Lucrez in in 2 locuri. Un loc cu 8 ore de cativa ani si un loc part-time din decembrie, de aprox 3 luni de zile. Inainte sa ma angajez la aceasta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)