avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua Puteți sa mi spuneți dacă cunoașteți o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua Puteți sa mi spuneți dacă cunoașteți o stațiune ...

Bună ziua
Puteți sa mi spuneți dacă cunoașteți o stațiune unde se face drenaj limfatic manual ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:22, 27 Aprilie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unui cabinet medical particular bust bust Buna ziua.Pentru a deschide un cabinet particular in care sa prestez drenaj limfatic cu aparatura necesara nu manual este suficienta diploma de terapeut? Ce ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru realizarea unui proiect fiabil de obtinere fonduri nerambursabile europene pentru infiintarea unui centru de sanatate in mediu rural, posed teren si casa? vasilemagdalena vasilemagdalena -sunt biolog, doresc sa infiintez in propria vila un centru de sanatate, cu urmatoarele servicii:*recuperare medicala care sa contina: fizioterapie, ... (vezi toată discuția)
Probleme la angajare terapeut terapeut Buna ziua, Am absolvit cursul de Tehnician maseur cu durata de 7 luni, 4 module (masaj somatic, masaj reflexogen, drenaj limfatic manual si masaj terapeutic) ... (vezi toată discuția)