Buna ziua. Am achiziționat o instalație de brad de pe un grup cu obiecte vechi din perioada comunismului. Am transferat suma de 200 lei in contul trimis de către vânzător însă acesta a "uitat' sa mi trimită obiectul plătit. Daca știu contul, poate fi depistat individul respectiv? Mulțumesc.
Etsy123
Utilizator 5din 5 utilizatori consideră acest răspuns util
Eu va pot da gratis o asemenea instalatie pe care o am de peste 40 de ani dar nu o mai folosesc si sincer m-as bucura mult s-o folositi d-voastra . Este adusa din Rusia dar problema e ca nu ajung curand in Romania , sunt rezident permanent intr-o alta tara si nu stiu exact cand mai pot veni . Sper ca undeva in toamna acestui an dar nu pot garanta nimic . Trimiteti-mi un mesaj cu nr d-voastra de telefon si fiti sigur ca va voi contacta cand ajung , eu sunt o persoana serioasa si nu am nevoie de nimic in acasta viata decat de sanatate .
ibn
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cum sa dai banul inainte de a primi marfa? Din cate stiu exista posibilitatea de plata ramburs dupa deschiderea coletului. Oricine isi poate face un cont de fb in spatele unui VPN, sau folosind internet de pe un sim prepaid si "vinde" orice. Incercati sa introduceti in google imaginea de pe grupul respectiv apasand butonul "cauta dupa imagine" sa vedeti ce gasiti. Succes!
Țeapă olx
Mircea85468
Săptămâna trecută am pus un produs la vânzare pe olx. Ma contactat un vânzător și am stabilit ca ii expediez produsul în valoare de 2900 de lei dar cu ... (vezi toată discuția)