avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Soțul meu lucrează detașat printr-o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Soțul meu lucrează detașat printr-o agenție de ...

Bună ziua! Soțul meu lucrează detașat printr-o agenție de muncă în Italia și are contract încheiat pe România. Agenția îl plasează 3 luni la o firmă și 3 luni la alta firmă. El are nevoie să facă un împrumut bancar însă la ANAF rezultă că are întrerupere în continuitatea activității deși pe hârtie lucrul acesta este corect și niciodată nu este eligibil pentru un credit bancar. Eu am întrebat la HR când i se va raporta la ANAF închiderea contractului din iunie când i se termină și când i se va vedea la ANAF salariul aferent lunii iunie și am fost jignită. Ba mai mult decât atât, a insinuat ca soțul meu să-și caute alt loc de muncă dacă nu este mulțumit. Menționez că șefa departamentului HR cunoaște situația deoarece s-a discutat cu ea însă de 2 ani mereu trebuie că soțul meu să o ia de la zero cu perioada contractuală și niciodată nu este eligibil pentru un credit bancar. Vă rog să-mi spuneți cum se procedează în această situație pentru ca și soțul meu să-și rezolve problema pe care o are și dacă legea permite să se jongleze in acest mod. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Sunt indeplinite sau nu conditiile unei fraude bancare? Nina1 Nina1 Buna ziua 1. In timpul casatoriei sotul a contractat un credit de imprumut la banca garantat cu imobilul. Contractul de ipoteca a fost semnat de mine si de ... (vezi toată discuția)
Suma de retinut executare silita ? vulturu39 vulturu39 In oct 2008 solicit si primesc un împrumut de nevoi personale in suma de 16.300 ron returnabil in 120 de luni cu dobanda 14.9% pe an, in valoare finala de ... (vezi toată discuția)
Cum verific daca am carte de muna? geani842003 geani842003 Buna ziua. Sunt angajata la o firma de 6 luni de zile, de o firma privata de la Bucuresti, desi eu imi desfasor activitatea numai la Iasi. Mi-au zis acu o luna ... (vezi toată discuția)