avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Care trebuie sa fie vârsta unei femei în luna ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Care trebuie sa fie vârsta unei femei în luna iulie2023 pentru ...

Care trebuie sa fie vârsta unei femei în luna iulie2023 pentru a se putea pensiona la limita de vârstă dacă are 1 an în grupa 2 de muncă și 5 ani și 6 luni în grupa 1
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:34, 28 Aprilie 2023
Depinde de luna si anul nasterii.
-Varsta standard prevazuta in anexa 5 a legii 263/2010 minus 2 ani si 10 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere privind acordarea pensiei pentru limita de varsta respinsa ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna seara am si eu o nelamurire: Numele meu este Toader Dobrita varsta de 55 de ani .An lucrat la CFR 20 de ani vechime la care mi s-a adaugat 9 ani si 4 ... (vezi toată discuția)
Cum influențează grupa 1 de munca stagiul de cotizare si reducerea perioadei de pensionare? sofia valentina sofia valentina Am 56 de ani, o vechime in munca de 30 de ani, dintre care am 11 ani de grupa 1. Cum influențează grupa 1 de munca la stagiul de cotizare si la vârstă de ... (vezi toată discuția)
Varsta limita pentru pensionare marin1981 marin1981 Am 51 de ani impliniti.Am o vechime in munca de 30 de ani , din care 10 ani sunt la gr II.Imi puteti spune , va rog, care este varsta limita la care pot iesi ... (vezi toată discuția)