avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! M-am casatorit in Anglia(sotul meu este ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! M-am casatorit in Anglia(sotul meu este cetatean englez). ...

Buna ziua! M-am casatorit in Anglia(sotul meu este cetatean englez). Vreau sa inregistrez casnicia in Romania dar am cateva nelamuriri:
1. In certificatul de nastere a sotului, el are trecut numele de mijloc insa numele de mijloc nu este prezent in certificatul de casnicie sau pasaport.
2. Si eu si sotul meu am trecut numele actual al mamei dar in certificatul de nastere este diferit deoarece mamele noastre au divortat ai acum au alt nume.
Intreb pentru ca am citit ca informatiile din certificatul de nastere trebuie sa fie identice cu cele din certificatul de casnicie.

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere romanesc copilului nascut in strainatate. natachka natachka buna ziua.ma numesc natalia (cetatean r.moldova)si am un copil de 3 luni nascut in uk.sotul meu vine in Romania in viitorul apropiat singurPoate pe baza ... (vezi toată discuția)
Fetita cu numele tatalui, pe certificatul de nastere sunt trecuta cu numele sotului dar pasaportul il am pe numele vechi - pot intra in romania cu ea fara probleme? roxita roxita sunt cetatean roman, rezident in australia.cand m-am casatorit mi-am schimbat numele in australia dar pasaportul e pe numele vechi X, iar pe certificatul de ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii Nic75 Nic75 Bună ziua. Mă numesc St și locuiesc în Italia. De 14 ani jumătate, sunt într-o relație cu Mihaela, rezidentă și ea în Italia cu mine. Din 07/2016, ... (vezi toată discuția)