avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua o întrebare va rog mia decedat un copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua o întrebare va rog mia decedat un copil fiind la casa ...

Buna ziua o întrebare va rog mia decedat un copil fiind la casa de pensii pentru ajutorul de i mă respins pentrucă eu cu tatăl copilului nu suntem căsătoriți ie normal sau nu ne-a înțeles bine doamnele eu cu concubinu mai avem încă doi copii minori
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 29 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici nu este nevoie de dovada casatoriei pentru asa ceva ... Sesizati CNPP sau Ministerul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu reusim sa facem certificatu fetei Anasophie Anasophie Buna ziua sunt Ana eu am o problema care de jumatate de an ma chinui sa o rezolv am fost casatorita doar in acte ca persoana a plecat a doua zi si nu se mai ... (vezi toată discuția)
Certificatul de naștere al copilului născut din concubinaj în timpul căsătoriei cu altă persoană Anasophie Anasophie Buna ziua sunt Ana eu am o problema fare de jumatate de am ma chinui sa o rezolv am fost casatoritadoar in acte ca persoana a plecat a doua zi si nu se mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita sot pentru pensie de intretinere minor din casatorie anterioara elenasuch elenasuch sunt recasatorita a 2 oara sotul actual si el a ai fot casatorit inainte de 2 ori din casatoria noastra na rezultat nici un copil din penultima lui casatorie a ... (vezi toată discuția)