avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am primit de la Anaf o instiintare de plata in val de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am primit de la Anaf o instiintare de plata in val de aproximativ ...

Am primit de la Anaf o instiintare de plata in val de aproximativ 400 lei ...am mers la sediu am intrebat de unde provine suma si mi-au spus ca este o diferenta de impozit pe profit din urma cu 9 ani si ca acum s-a dat actualizare.Am cerut sa platesc in rate ...am achitat suma dar la ultima rata mi-au spus ca mai am de plata inca 260 de lei penalizare! Este posibil ca 9 ani sa nu primesc nici o instiintare iar acum sa fiu penalizata desi am platit integral datoria?

Alte discuții în legătură

Impozit cas + penalitati AkaSoso AkaSoso [b][u]Buna ziua! [/u][/b] [i]Pentru inceput doresc sa multumesc tuturor celor care fac posibila existenta acest forum. Este de mare ajutor celor care se ... (vezi toată discuția)
Acord de plata si sumele platite la timp - dobanda penalizatoare uriasa danyv danyv Buna ziua! In 2006 am facut un imprumut, pe o perioada de 10 ani (2006-2016), nevoi personale la o anumita banca, iar in anul 2009 ,nu am mai putut plati ! ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea bancii gabmic gabmic La sfarsitul lunii decembrie ,inainte de mini vacanta de craciun , am fost la banca in Focsani -sucursala care se afla linga liceul Unirea din Focsani - nu ... (vezi toată discuția)