avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna am primit o sentinta și în comunicare spune ca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna am primit o sentinta și în comunicare spune ca în baza ...

Buna am primit o sentinta și în comunicare spune ca în baza art.275 alin 3 procedura penala cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina mea apoi spune ca am drept de contestație 3 zile doar ca nu îmi apare nicio suna.... întrebarea mea Aveți idee cât pot plăti,exista vreo suna standard sau se ia dupa caz ? Am mai plătit suna de 1800 lei pentru procesele anterioare oare asta tot asa scump va fi ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Aprilie 2023
Carolina Kinda, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Claudia Cozma , Avocat 07:26, 30 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Conform art. 275 alin. (3) din Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare in sarcina statului shuting12 shuting12 În baza art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin. 6 din ... (vezi toată discuția)
Art.335 alin.2 - ce patesc mai exact ? :( alexCta alexCta Tip solutie: Admis apel Solutia pe scurt: DECIS - În baza art.421 pct.2 lit.a Cod procedură penală admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă ... (vezi toată discuția)
Intervine prescriptie intr-un caz penal? cand? deceeu deceeu Buna ziua, ma lovesc de o problema, sunt acuzat de frauda informatica. Faptele mele sunt facute in data de 27.11.2013-18.12.2013. Pe data de 7.12.2018 ... (vezi toată discuția)