avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Poți da testul de reducere a suspendării dacă esti ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Poți da testul de reducere a suspendării dacă esti începător? ...

Poți da testul de reducere a suspendării dacă esti începător?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:50, 30 Aprilie 2023
Da, dar nu vă folosește, reducerea se aplica dacă ați împlinit deja acel an de începător. Nu vi se acordă reducerea, chiar dacă luați testul.
Articolul 104
(1) La cererea titularului permisului de conducere, perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce aplicată pentru săvârșirea unor contravenții se reduce cu o treime, de către șeful poliției rutiere a județului sau a municipiului București pe raza căreia a fost săvârșită fapta ori de către șeful poliției rutiere din Inspectoratul General al Poliției Române, după caz, dacă sunt îndeplinite, cumulativ, următoarele condiții:
a) a fost declarat admis la testul de verificare a cunoașterii regulilor de circulație;
b) a obținut permisul de conducere cu cel puțin un an înainte de săvârșirea faptei.

andrei2711 a scris:

Poți da testul de reducere a suspendării dacă esti începător?

Ultima modificare: Duminică, 30 Aprilie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă am permisul suspendat pe 60 de zile(neacordarea ... Dumitrita.9 Dumitrita.9 Bună ziua, dacă am permisul suspendat pe 60 de zile(neacordarea de prioritate unei mașini de politie) am dreptul sa dau redobândirea? Menționez că am ... (vezi toată discuția)
Daca mi-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile, pot cere ... Mishkulake Mishkulake Daca mi-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile, pot cere reducerea la 1/3 a pedepsei, conform noului regulament? (vezi toată discuția)
Bună!in cazul meu mi s-au reținut permisul pe 90 de zile in ... Ana_7maria Ana_7maria Bună!in cazul meu mi s-au reținut permisul pe 90 de zile in data de 21.12.2022 cu drept de circulație până în 05.01.2023.as vrea sa dau de redobândire ... (vezi toată discuția)