avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... MODEL DE ACT ADITIONAL PENTRU PRELUNGIREA TERMENULUI ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

MODEL DE ACT ADITIONAL PENTRU PRELUNGIREA TERMENULUI DE EXPIRARE AL CONTRACTULUI DE IMPRUMUT INTRE ASOCIATI

Buna ziua,
Am nevoie de un model de act aditional pentru prelungirea termenului scadent la contractul de imprumut intre asociati persoane juridice va implor!
am un control si contractul meu este expirat si nu ma pot concentra sa concep unul.
astept ajutor va rog de la cine stie sa-mi trimita un model
primul termen a fost pe 24 luni iar acum vreau sa-l fac pe 48 luni, este ok?
multumesc,
cp
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 10:21, 27 Ianuarie 2010
puteti scrie foarte simplu: Act aditional la contractul de.........., incheiat astazi .......... la sediul.......... intre d-na/dl ........ in caliate de.......... si d-na/dl ........ in caliate de..........Partile de comun acord au hotarit prelungire termenului inscris la art. .... din contractul de ........... incheiat in data de .......... pina la data de........... Plata ratelor ramase, in cuantum de........ RON, EURO, $, se va face saptaminal/ lunar/ trimestrial astfel:........

Semnatura partilor,
Actul aditional are un singur articol cel prin care partile convin modificarea termenului de rambursare a imprumutului prevazut la art. x .
Bafta!
Multumesc din suflet!
Este ok asa?
Sectiunea IV . RAMBURSAREA CREDITULUI . Art. 1. se modifica si va avea urmatorul continut:
«Termenul de rambursare al creditului se prelungeste pe o perioada de 48 luni de la data scadenta »
si mai vreau sa adaug un articol in care sa se specifice clar ca rambursarea se va face nu inainte de data specificata in contract.
cum pot face?
Pai adaugati in actul aditional un art. 2 cu continutul dorit.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire termen de executie contract de lucrari gabrielspp gabrielspp Am facut o achizitie de lucrari prin cerere de oferta criteriul de atribuire \'\'pretul cel mai mic\\" , contractul fiind incheiat pana la 31.12.2013, vrem sa ... (vezi toată discuția)
Act aditional ctr de imprumut ANABALA1883 ANABALA1883 Buna ziua ! Este obligatoriu sa se intocmeasca act aditional de prelungire a termenului unui contract de imprumut in cazul unui ctr de imprumut ( asociat sau ... (vezi toată discuția)
Model de contract ianasamson ianasamson Buna, ma poate cineva ajuta cu un model de contract de imprumut banesc intre o persoana fizica si o persoana juridica cu indicarea unei persoane fizice in ... (vezi toată discuția)