Bună seara!Vin și eu cu o întrebare pt.dvs.:In urma decesului socrilor mei,am rămas să locuim împreună cu soția mea in casa părintească, soția mea având încă cinci frați,care nu locuiesc la adresă dar au C.I. la adresă unde locuim noi,menționez că nu avem succesiunea făcută.Casa este compusa din 6 camere și dependințe (fiecare dintre frați atribuindusi camera, in urma unei înțelegeri comune) . Unul dintre frați dorește să-și închirieze camera interzicandu-mi accesul la baie și bucătărie, motivând că nu poate închiria fara baie și bucătărie ( care sunt dependințe de bun comum).
Întrebarea este:
Care este procedura legală prin care pot avea din nou acces la aceste dependințe? Vă mulțumesc!
Sa dezbata succesiunea, sa facă dezmembrarea terenului și apartamentarea casei și partajul, prin care fiecare sa își preia camera, astfel cum au stabilit
Succesiune
LoredanaSN
Buna seara. Ma numesc Loredana. Doresc informatii in legatura cu succesiunea parintilor mei. Tata a murit in 16.04.2010, mama in 03.07.2013. Suntem 5 frati ... (vezi toată discuția)
Mostenire
Danetalu
Buna ziua,
Nu stiu daca am ales bine categoría privind situatia noastra .
Suntem 2 frati care am mostenit dupa moartea ultimului parinte un spatiu comercial ... (vezi toată discuția)