In urma divortului sotul a primit un dormitor din cele 3 camere ale apartamentului, celalalt dormitor si sufrageria revenind sotiei si celor doi copii(7 si 5 ani). Sotul prefera sa vina cat mai rar pentru evitarea conflictelor, insa in caera sa locuieste fata sa dintr-o casatorie anterioara. Fata are buletin pe adresa respectiva. Sotia face plangere la politie pentru ca fata fumeaza in bucatarie in timp ce invata pentru examene, avand nevoie de calculatorul ce nu poate fi mutat de acolo. Bucataria este comuna, ca si baile si balconul. Sotia are drepturi legale in acest caz? exista posibilitatea ca facand plangere la politie, fata sa fie sanctionata sau evacuata, dupa cum declara sotia ca se va intampla?
va rog daca stiti si imi puteti raspunde, va multumesc
Atat timp ce sotul i-au fost atribuite o cota parte determinata din acel apartament, sotia nu poate cere evacuarea acestuia si nicinu-i poate interzice sa aiba acces la acele parti comune, respectiv baie sau bucatarie.
Hota vecinilor
antovali
Cum as putea sa scap legal (nu imi plac scandalurile) de mirosul mancarii care vine de la o hota instalata la balcon etaj I (eu stau la etaj II) si din cauza ... (vezi toată discuția)