avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IMPORTANT Buna ziua, Dezbat succesiunea pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IMPORTANT Buna ziua, Dezbat succesiunea pentru parintii mei ( ei sunt in ...

Buna ziua,
Dezbat succesiunea pentru parintii mei ( ei sunt in viata dar nu au Titlul de propietate pe numele lor ci , al bunicului decedat) .Bunicul decedat a fost recasatorit cu o femeie ( care m-a crescut) care a avut o sora, iar aceasta la randu ei (decedata si ea) are o fiiica care locuieste de multi ani in America..Am ajuns intr-un punct in care dl notar imi solicita acte de stare civila pentru aceasta persoana care este in America ..Nu mai traieste nimeni din persoanele care ne-ar putea spune ceva despre persoana aceasta matusa prin alianta a tatalui meu... Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa frate mioararadu mioararadu Am titlul de propietate pe terenul si casa parintilor mei pe numele bunicului din partea tatalui .Mostenitorii fiind tatal meu decedat unchiul meu decedat si ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pe numele bunicilor decedati as aprecia ... Laur94 Laur94 Titlu de Proprietate pe numele bunicilor decedati As aprecia enorm clarificari pentru situatia urmatoare: 1. Titlul de Proprietate pt teren extravilan pe ... (vezi toată discuția)
Succesiuni peste succesiuni mioararadu mioararadu buna ziua am nevoie de un sfat in legatura cu succesiunile facute dupa cei decedati .Astazi am mers sa fac schita casei curtii facute de parintii mei neavand ... (vezi toată discuția)