Urmarirea silita a apartamentului. Mai e posibila achitarea datoriei?
Context: O datorie catre un IFN avuta de tatal meu care este defunct(3 ani) s-a transformat in executare silita. Succesiunea nu a fost facuta in acest timp. Cuantumul datoriei este de 6.200 lei.
Am primit azi la adresa o scrisoare care a trebuit semnata de mama in care se cumunica urmarirea silita a imobilului.
Mai exista posibilitatea legala sa achit datoria si sa incetez urmarirea apartamentului? Aici ma refer la mine, ca si fiu al defunctului. In caz negativ, caut sprijin legal pentru incetarea urmaririi de catre Invest Capital LTD.
Mergeți cu actele la un av.pt 6200 de lei nu pot sa va execute pe bunul.imobil...Trebuie văzut exact ce acte ați primit,o notificare,somație trimisa de recuperatori prin care vor sa va sperie,un act de executare silita etc.Sunt n variante care trebuiesc analizate.Daca nici dvs nici mama nu ați dezbătut succesiunea se poate face o alta discuție..
Executare silita
anduta 1
Buna ziua in anul 2o10 am avut o factura de 700 lei la cosmote iar acum cateva zile am primit o notificare de la intrum romania sa .ca am 6.200 lei de plata ... (vezi toată discuția)