avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ! Am o problemă de ceva timp si nu ii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ! Am o problemă de ceva timp si nu ii gasesc nici ...

Bună ziua ! Am o problemă de ceva timp si nu ii gasesc nici o rezolvare. Am o mașină pusa pe numele meu, mașina am vandut-o acum 3 ani dar atunci cum a fost situatia nu am reusit sa fac actele, ea rămânând in continuare pe numele meu chiar daca era vândută. De ceva timp ma chinui sa o radiez sau sa o scot de pe numele meu la taxe si impozite dar nimeni nu imi da o solutie, am fost si la poliție si nimic .. toată lumea imi spune ca nu se poate face nimic. As dori daca se poate si daca cunoase cineva o soluție pentru aceasta problema. Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:43, 3 Mai 2023
Masina mai este in circulatie?
Exista solutie pentr radiat din evidente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma lamureste dorel_santi dorel_santi acuma 2 ani, parintii mei a vandut un autovehicul, o dacie 1300, tranzactia s-a facut pe o simpla hartie de mana, ca pe vremuri, banii pe masina a fost ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Georgica112 Georgica112 Bună dimineața. As dori un răspuns de la un avocat cum pot radia un autoturism din circulație și de la taxe și impozite locale sector 5 București. Am ... (vezi toată discuția)
Masina disparuta -impozit mariana55_ro mariana55_ro buna ziua ! am cumparat in 1995 o masina din 1985 ...am facut factura am inregistrat-o la fisc.Dupa cateva luni am vandut-o unei firme ( am factura ); dar nu ... (vezi toată discuția)