avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Negociere fara publicare - Achizitii publice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Negociere fara publicare - Achizitii publice

Negociere fara publicare
Dorim sa facem o negociere fara publicare pe 11 alimente + inca 1 aliment (paine ) ,doar ca pt paine mai avem valabil contract pana in 6 iunie 2023.
Procedura dureaza intre 7-10 zile ,deci ar fi gata undeva prin maxim 15 mai .

Acum intreb si eu ... putem sa includem si painea in aceasta procedura si sa punem o mentiune cum ca contractul nou pt lot paine o sa semneze dupa ce expira cel pe care il avem in vigoare ?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Mai 2023
Mario Bro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:31, 3 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti face asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice - prelungire contract subsecvent ... Mario Bro Mario Bro Achizitii publice - Prelungire contract subsecvent Buna ziua, deci avem un acord cadru pe alimente pe 12 luni care expira in 20.09.2023 si la care am ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice acord cadru alimente Mario Bro Mario Bro Achizitii Publice Acord Cadru alimente Buna ziua, am nevoie de o lamurire la urmatoarea situatie : Avem un acord cadru pe alimente (25 produse) care expira ... (vezi toată discuția)
Reprezentativitatea reprezentantilor salariatilor, constatată ... alexandru777 alexandru777 Reprezentativitatea reprezentantilor salariatilor, constatată anterior intrării în vigoare a legii 367/2022, îşi produce efectele până la expirarea ... (vezi toată discuția)