avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Asociatie de proprietari. Cum pate fi somat un ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Asociatie de proprietari. Cum pate fi somat un proprietar care ...

Asociatie de proprietari.
Cum pate fi somat un proprietar care are chirias fara contract, desi chiriasul are flotant de 10 ani.
Mentionez ca NU sunt rude si nu exista nici un contract inregistrat la Financiar.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:53, 4 Mai 2023
Somat sa ce?
Notificati oficial proprietarul cu obligatia/suma in evidenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele imi cere contractul si viza de flotant alopici2005 alopici2005 buna ziua am si eu o intrebare : trebuie sa prezint contractul de inchiriere si viza de flotant presedintelui de asociatie pt un apartament inchiriat ? ... (vezi toată discuția)
Luarea in evidenta la seful de bloc? bogobogobogo bogobogobogo Buna ziua M-am mutat in data de 15.10.2010 intr-un apartament pe baza de contract de inchiriere. - As dori sa aflu ce obligatii legale am fata de seful de ... (vezi toată discuția)
Viza flotant-dpdv proprietar picai picai Buna, am un chirias, contract nou. L-am inregistrat la Ad.Financiara. Am gasit pe net [EDITAT] textul: Actele necesare obtinerii vize de flotant Cerere ... (vezi toată discuția)