avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am obtinut autorizatie de constructie pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am obtinut autorizatie de constructie pentru construirea unui ...

am obtinut autorizatie de constructie pentru construirea unui imobil si au inceput lucrarile de catre firma contractata.unul dintre vecini este revoltat ca nu l-am anuntat ca intentionez sa construiesc un imobil ,deoarece casa lui nu are fundatie si ii este frica de eventuale degradari .mentionez ca proiectul respecta toate regulile urbanistice . legate de distante fata de vecinitati .trebuia sa obtin aviz de la vecini pentru constructia unei case pe terentul meu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:52, 4 Mai 2023
Bună dimineața!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Declarația pentru acordul vecinilor pentru construcția sau schimbarea destinației unui imobil =apartament, casa, este un act notarial necesar la eliberarea autorizatiei de constructie care se elibereaza d ecatre servicul urbanism din primarie, in anumite cazuri prevazute de lege sau, dupa caz, de regulamentul de urbanism al fiecarei UAT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinele autorizatie de extindere casa marian_eugen marian_eugen Buna seara,m-am apucat si eu sa construiesc inca doua camere,o baie si un hol in prelungirea casei existente cu modificarea acoperisului casei existente si nu ... (vezi toată discuția)
Accordul notarial al vecinului pentru a construi o casa niutzu niutzu Buna ziua, As dori va sa prezint acest caz in speranta ca cineva poate oferi cateva sfaturi/ solutii. Am un teren intr-o zona rezidentiala din jurul ... (vezi toată discuția)
Constructie fara acordul meu mb_mihaela mb_mihaela Buna ziua ! Va rog sa imi spuneti daca vecinul poate construi fara acordul meu, pe hotar,lipita de casa mea,o constructie S+P+2E+M ,unde va sapa sub fundatia ... (vezi toată discuția)