avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Taxe si impozite datorate de un CMI
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Taxe si impozite datorate de un CMI

Buna ziua. Fiind medic specialist dar neavand post in spital, sunt nevoit sa imi fac cabinet medical individual. Va rog sa ma lamuriti in privinta taxelor si impozitelor pe care le voi avea de plata la stat. Spatiul cabinetului il voi folosi in regim de comodat de la o persoana fizica. Voi putea deduce cheltuielile cu curentul, apa si gazele ? Cand voi plati taxele si impozitele la stat (lunar sau anual) si in ce procente. Pot sa fiu eu angajatul cabinetului sau am nevoie de angajati ? Va rog ajutati-ma cu raspunsuri legat de taxele si impozitele datorate de un cmi chiar si in afara intrebarilor puse de mine . Ma intereseaza tot ce am de plata ! Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 4 Mai 2023
sanda2902, utilizator

Alte discuții în legătură

Cabinet medical individual sanda2902 sanda2902 Buna ziua. Doresc sa imi infiintez un CMI-cabinet medical individual . Va rog sa ma lamuriti in privinta taxelor si impozitelor pe care le voi avea de plata la ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite cabinet medical individual Laur68 Laur68 Eu si sotia detinem un apartament pentru care am incheiat un contract de comodat si transformat in cabinet medical indivdual. Sotia desfasoara activitatea si ... (vezi toată discuția)
Angajare intr-un spital de stat Dr_Briceag Dr_Briceag Salutare.Intrebarea mea este urmatoarea.Sunt medic specialist si am deschis un CMI(cabinet medical individual),obstetrica - ginecologie.Am incheiat si contract ... (vezi toată discuția)