avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua.. Rog un raspuns profesionist la intrebarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua.. Rog un raspuns profesionist la intrebarea daca in ...

Buna ziua.. Rog un raspuns profesionist la intrebarea daca in cazul respingerii cererii de reexaminare a taxei judiciare de timbru prin incalcarea ordonantei nr.80/2013 exista calea legala a atacarii incheierii respective in contencios administrativ sau alta cale. Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveți alta cale de atac iar .contenciosul administrativ nu are nici o legătură cu speta dvs..Introduceți alta acțiune discutând în prealabil cu un avocat pt a vedea cum se poate rezolva.,ce variante sunt..Depinde de situația exacta din spets dvs...
Ultima modificare: Joi, 4 Mai 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc pentru promtitudinea raspunsului Dv.,dar introducerea unei alte actiuni nu este admisibila, judecata fiind in apel ar interveni puterea de lucru judecat,iar hotararea ce se va pronunta in apel va fi definitiva. Referirea mea la atacarea in contencios este legata de faptul ca a fost incalcate prevederile unui act administrativ.
Daca va judecati la fond o varianta posibila era cea indicata anterior.In apel e alta situație.Incercați eventual o cerere de ajutor public judiciar dacă mai sunteți în termen și dacă îndepliniți condițiile..
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare apel netimbrat ContSters416386 ContSters416386 Am facut apel dupa ce reclamantul a castigat la fond rezolutiunea contractului de intretinere care a beneficiat de scutire taxa timbru .Dupa depunere apel am ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare Ionela E. Ionela E. Buna ziua! Obiectul cererii mele este majorare pensie intretinere. Am aratat in cererea de chemare in judecata ca nu stiu daca paratul munceste cu contract de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata NICULIN NICULIN Cheltuieli de judecata In urma unui proces deschis , in care reclamantii au modificat cererea de chemare in judecata de 2 ori, instanta “Constata nulitatea ... (vezi toată discuția)