avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitie inhibatori de coroziune
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitie inhibatori de coroziune

O S.C. cheama in judecata primaria X pt. ca aceasta sa dispuna obligativitatea paratilor la introducerea in contractele de prestari servicii salubritate prevazuti in Lg.51/2006, de a chizitiona inhibitori de coroziune,achizitie corelativa impusa de Regulamentul Cadru al A.N.R.S.C. aprobat prin Oridul 110/2007 ,iar in subsidiar obligarea paratelor la completarea hotararilor unilaterale de autoritate cu privire la inserarea prevederilor folosirii obligatorii a inhibitorilor de coroziune in materialul antiderapant. De asemenea cere ca fata de ei sa oblige parata sa formuleze raspunsuri motivate privind oferta de vanzarea a produsului de coroziune " X"(deci specifica si denumirea produsului).

Pot invoca exceptia- lipsei calitatii procesuale? Are dreptul o SC sa traga la raspundere o autoritate publica pentru nerespectarea prevederilor legale ? Statul, implicit ANRSC in acest caz ar trebui sa verifice nerespectarea legislatiei nu o Sc care probabil nu are cui sa-si vanda prosele.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2010
geo.yan, utilizator

Alte discuții în legătură

Autoritate de lucru judecat teisoara teisoara Buna ziua, va rog frumos un raspuns argumentat juridic la urmatoarea speta =presedinte de asoc prop pierde un proces in temeiul exceptiei lipsei calitatii ... (vezi toată discuția)
Contract salubrizare / ordin 112/2007 RaDracones RaDracones Extras din - ORDIN ANRSC 112/2007 CONTRACT-CADRU de prestare a serviciului de salubrizare a localităţilor ART. 10 Utilizatorul are următoarele ... (vezi toată discuția)
Care sunt condițiile legale și procedura de renunțare la repartitoarele de căldură? Teodora.t Teodora.t Bună ziua. Pe scara blocului în care locuiesc s-a luat decizia să renunțăm la repartitoarele de căldura (au semnat cel puțin 50%+1 din locatari). ... (vezi toată discuția)