avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie firma prestare servicii Buna ziua ! Am și eu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie firma prestare servicii Buna ziua ! Am și eu o nelămurire legată de o “datorie” ...

Buna ziua ! Am și eu o nelămurire legată de o “datorie” către firma “X” , in urma cu aproximativ 2 ani jumate mai exact 10.2020 am plătit parțial pentru un serviciu . Adică din 1800 am plătit doar 1500, rămânând o suma de 300 de lei datorie , cu condiția ca ei sa îmi trimită o factura și eu sa o pot achita . Problema este ca i-am tot sunat , eu nu mi-au trimis nimic . Trece aproximativ un an , și in cele din urma îmi trimit o factura , greșita de altfel . Trecând printr-o perioada mai grea nu am putut achita atunci dar am cerut modificarea facturi , care s-a întâmplat după alte câteva luni … întrebarea mea este , dacă ei nu și-au făcut datoria și mi-au trimis factura greșita prima data , nu mi-au dat chitanța sau factura pentru suma achitata prima data eu am vre-o obligație sa le dau suma datorata după atât de mult timp in care ei refuza sa îmi dea pt suma achitata o chitanța ? Sa nu ma trezesc mai târziu ca trebuie sa ii plătesc si pe aia ? Adică nu am neaparat o problema sa achit suma de 300 de lei , dar vreau siguranța ca mai târziu nu îmi cer si alți bani . Plus de asta ma simt agasată , îmi trimit mesaje insistente mereu ( de câteva luni)pentru datoria mea dar ei nu mi-au trimis chitanța pentru ce am plătit . Adică eu am cumpărat serviciul si am dat bani muncitorului care a venit acasă si cam atât, a zis ca îmi trimit si factura pt ce am achitat acum si pentru tot , nu am primit nimic. Ma puteți lămuri dacă ma pot da in judecată sau cum sa scap mai simplu sa nu ma mai sune după diferite numere sau mesaje ?

Alte discuții în legătură

Vecin imi cere daune pentru o inundatie dupa 2 ani si jumatate mihai956 mihai956 Buna ziua, Acum aproximativ 2 ani si jumatate, in apartamentul in care stateam cu chirie in perioada respectiva, s-a fisurat o teava de apa rece in timp ce ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? Antonio1995 Antonio1995 Buna Ziua! Am si eu nevoie de un sfat. la 18 ani am facut un abonament la cosmote in valoare de 50 de lei pe luna , dupa care nu am mai platit si am ramas cu o ... (vezi toată discuția)
Restante abonament teleokm AnnaMariaR AnnaMariaR Buna ziua, am niste nelamuriri in legatura cu cele 4 abonamente pe care le am cu cei de la Telekom, in primavara acestui an acestia au avut lucrari de ... (vezi toată discuția)